Omenasta ja fenkolista saa nopsaan raikkaan lisukesalaatin, joka sopii erityisen hyvin kalan kanssa.
Fenkoli-omenasalaatti
1 fenkoli
1 granny smith -omena
korianteria
1 lime
1 rkl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
hyppysellinen suolaa
Leikkaa fenkolista kanta ja poista uloin kerros jos se näyttää kuppaselta, leikkaa omenasta siemenkota. Siivuta kumpainenkin ohuelti. Silppua korianteri ja sekoita kaikki kolme tarjoiluastiaan. Tee kastike: purista limestä mehu ja sekoita mehuun hunaja ja oliiviöljy. Lusikoi kastike salaatille. Mausta lopuksi sormisuolalla.
Kaunis salaaatti!
VastaaPoistaKiitos Jael! En ole ihan varma kuvista, ne on mun upouuden salaman kanssa hyvin hämärässä ja led-lampun loisteessa otettuja. Ehkä ihan hyviä ekoiksi salamaotoksiksi. Ja reippaasti käsiteltyjä kuten näkyy. :D
Poista