Suklaalusikat - 10. luukku

keskiviikko 10. joulukuuta 2014



Suklaalusikat ovat just hyvä lahja päiväkotien aikuisille. Tällaisia kiikutimme eilen päiväkotiin kiitokseksi kuluneesta syksystä ja kiitollisia totisesti olemmekin!
 



Valmistusprosessi on valtavan yksinkertainen, suklaa temperoidaan ja lusikoidaan lusikoihin, päälle mariannerouhetta ja karkki tai pari. Jäähdytys ja pakkaus. Mukaan ohje sekoittaa lusikalla kuumaa maitoa kunnes suklaa on sulanut.
Suklaalle riittää ihan sulatuskin, mutta kannattaa jähdyttää se kuitenkin, jäykemmällä suklaalla on helpompi täyttää lusikoita.



Lusikat hankin Etolasta. Myös Tigesissa olen niitä nähnyt. Suklaa on suurimmaksi osaksi Fazerin sinistä, joukossa muutama pala jotain perustummaataloussuklaata ylijäämäpalat.



Idea lusikoihin on ihan suoraan jostain tämän joulun joululehdestä.

2 kommenttia

  1. Onpas söpöjä!
    Jos tuon raaskisi upottaa maitoon, miten paljon maitoa mahtaisi olla hyvä määrä?

    VastaaPoista
  2. Sellainen muumimukillinen lienee sopiva. Suklaata voisi olla voissa enemmänkin, mutten ehtinyt sitä tarpeeksi jäähdyttämään että olisi pysynyt sulaneena lusikassa. :)

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements